Конкурс “13 века България” за литературна критика

Популярни статии

„Литературен вестник“, с подкрепата на Национален дарителски фонд „13 века България“, обявява годишен конкурс работилница за литературна критика.

В конкурса могат да участват автори до 30-годишна възраст.

За участие в конкурса се приемат литературнокритически рецензии с обем до 5000 знака върху книги в областта на художествената литература и хуманитаристиката, български и преводни, публикувани през 2015 и 2016 г. Текстовете (с посочени име на автора, дата на раждане, телефон и електронен адрес за връзка) се приемат до 15 октомври 2016 г. на адрес: lv_konkurs@abv.bg

Изпратените за участие текстове ще бъдат разглеждани текущо от тричленното жури на конкурса и номинираните ще бъдат публикувани в специална ежеседмична рубрика в „Литературен вестник“, както и на сайта на изданието.

Авторите на номинираните текстове ще имат възможност да участват в творчески работилници, в които ще се включат утвърдени критици и редакторите на „Литературен вестник“.

Подобни статии

1 КОМЕНТАР

 1. ЕЕЕх, докле е младост, ах, докле е младост!…

  Добро да е утрото!

  >––– Оригинално писмо –––

  >От: „Литературен Вестник“ comment-reply@wordpress.com

  >Относно: [New post] Конкурс “13 века България” за литературна критика

  >До: ev_belcheva2007@abv.bg

  >Изпратено на: 04.08.2016 01:39

  .abv-omExternalClass a:hover { color: #ff0000; } .abv-omExternalClass a { text-decoration: none; color: #0088cc; } .abv-omExternalClass a.primaryactionlink:link { background-color: #2585b2; color: #ffffff; } .abv-omExternalClass a.primaryactionlink:hover { background-color: #11729e; color: #ffffff; } WordPress.com dualis posted: „„Литературен вестник“, с подкрепата на Национален дарителски фонд „13 века България“, обявява годишен конкурс работилница за литературна критика. В конкурса могат да участват автори до 30-годишна възраст. За участие в конкурса се приемат литературно“

НАПИШЕТЕ ОТГОВОР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Времето е превишено. Моля попълнете кода отново.

Най-нови статии

spot_img
spot_img